Képkeretek, képkeretezés, képkeretező, üveges Budapest szívében! 1075 Budapest, Síp u. 22 | Email címünk: info@kepmalom.hu

10 tipp a megfelelő képkeret kiválasztására

Mondták már néhányan, hogy valaminek az egyedi bekereteztetése ijesztő és fáradtságos. Mi ezzel semmilyen mértékben nem tudunk egyetérteni. A képkeretezéskor sok döntést kell meghozni, de ez nem egy kellemetlen teher, ha egy profi, jól képzett tanácsadóval dolgozol együtt.

A következőkben szeretnénk tanácsokat adni és fájdalommentesen végigvezetni a folyamaton.

  1. LÉGY TISZTÁBAN A STÍLUSODDAL

Adj a képkereteződnek egy kis információt arról, hogy mi más van még az otthonodban vagy azon a helyen, ahol a mű lógni fog. A modern és letisztult kinézetet kedveled, a hagyományosabbat vagy az eklektikus keveréket?

  1. LEGYENEK ELKÉPZELÉSEID, DE MARADJ NYITOTT

Az első kérdés, amit valószínűleg fel fogunk neked tenni, hogy gondoltál-e már valamire a művel kapcsolatban. Fontos, hogy elmond az ötleteidet, amivel lehet, hogy egyetértünk vagy lehet, hogy arra buzdítunk, hogy menj még egy kicsit tovább és képzelj el új és nagyszerűbb dolgokat. Ez egy együttműködés.

  1. VEDD FIGYELEMBE A TERET

A képedet ki lehet hangsúlyozni vagy inkább a háttérbe helyezni. Ha egy dolgot a konyhába szánunk, akkor ahhoz más keret szükséges, mintha ugyanazt a tárgyat a kandalló fölé helyeznénk.

  1. ÜNNEPELD A VÁLTOZATOSSÁGOT

Néha az emberek fekete keretet kérnek tőlünk pusztán azért, mert minden más keret a szobában fekete. Bízz bennünk: senki sem fogja észrevenni, hogy minden keretednek ugyanaz a színe. Az emberek azt fogják majd észrevenni, hogy mennyire jól néz ki a képed a tökéletes kerettel a tökéletes színben.

  1. AMIRŐL MÁR MINDENT MEGTANULTÁL AZ ISKOLÁBAN

Vonal, forma, szín és struktúra a művészet alapjai és azok a dolgok, amiket a képeden beazonosítunk annak érdekében, hogy a keretezésre tanácsot adjunk. A keret ki tudja emelni a kép egy vagy több jellemzőjét.

  1. SZÁMÍT A MÉRET

A munkánk része annak biztosítása, hogy a keret elég erős legyen ahhoz, hogy elbírjon mindent, ami bele kerül. Ne légy ideges, ha a kicsi, vékony keretről szövögetett álmaid összetörnek. Mi csak azt akarjuk, hogy minden biztonságban legyen és sokáig tartson a faladon mert…

  1. A JÓ KÉPKERET ÉLETHOSSZIG TART… VAGY MÉG TOVÁBB

Amit ma bekeretezünk az nagy valószínűséggel családi ereklye lesz a gyerekeid vagy unokáid számára. Nem kereteztetnél, ha ez nem lenne fontos számodra, tehát válasszuk a lehető legjobb törődést.

  1. TALÁLD MEG AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ SZERELMET

Ha sikerült néhány opcióra leszűkítenünk a terveket és nem tudod eldönteni, hogy melyik keretet is válaszd, emlékezz arra, hogy minden nap ezt a képet fogod nézni. Válaszd azt a keretet, amelyik örömöt okoz és felmelegíti a szívedet.

  1. KÖLTSÉGVETÉS

Először mindig megmutatjuk, hogy szerintünk mi illik a legjobban a képhez. Ha ez nem áll összhangban a költségvetéseddel, tudunk igazítani a terveken. Tartsd észben, hogy ezt a darabot nagyon sokáig fogod nézni. Ha azt választod, amit igazán szeretsz, akkor valójában pénzt takarítasz meg, mivel később sem akarod majd újrakereteztetni.

  1. GRATULÁLJ MAGADNAK

Az életben milyen gyakran van arra lehetőséged, hogy egy olyan terméket vegyél, ami teljesen egyedi? Nem egy tömegterméket kapsz, hanem egy teljesen egyedi, kézzel készített terméket. Élvezd a pillanatot. Megérdemled.

Hozzászólás nem engedélyezett.