Képkeretek, képkeretezés, képkeretező, üveges Budapest szívében! 1075 Budapest, Síp u. 22 | Email címünk: info@kepmalom.hu

5 ok, amiért megéri a digitális képeidet vászonra nyomtatni és vakrámázni

vakrama keszites budapest kepmalom

Szeretjük körülvenni magunkat szépséggel és örömteli emlékekkel. Az emberek ezt már több ezer éve csinálják, kezdve a barlangok falára felkarcolt alkotásoktól egészen a modern korok trendjéig, amikor még a digitális falainkat is emlékekkel töltjük meg. A médium változott, de a személyes fényképek iránti szeretetünk öröknek tűnik. A fényképek papírra nyomtatása olyan egyszerű, mint egy weboldalra való feltöltés, vagy mint az otthoni fényképnyomtatóra való elküldésük. De hogyan tudod megőrizni és nagyrabecsülésedet kimutatni a legfontosabb képeid kapcsán? Próbáld ki a vászonra nyomtatást. Az alábbiakban elmondjuk, hogy miért.

1. A vászonra nyomtatott képek művészetként fetik le az éledet

A vászonra nyomtatott képeknek olyan mélysége, szerkezete és minősége van, amit papíron nem lehet elérni. Szerencsére a legtöbb okos telefon már eléggé nagy felbontásban készít képeket, így akár a kedvenc Instagram fotódat is ki tudod nyomtatni egy kisebb vászonra. Nem kell tehát profi fényképésznek lenned, ahhoz, hogy lenyűgöző vászonnyomatok készüljenek a képeidből. A vászonnyomatok keretezett, vakrámázott változatával a fényképed igazán ki fog emelkedni a falból és minden figyelmet magára fog vonni.

2. A legfontosabb személyekkel való megosztás

Eléggé ellustultunk annak a módszerében, ahogy megosztjuk az életünket másokkal: a családunkkal vagy barátainkkal való hírmegosztás annyira egyszerű, mint egy okos telefon fényképének feltöltése. A legjobb emlékeidnek egy hosszan tartó médiumon való megőrzésére tett erőfeszítés különösen nagy jelentőséggel bír manapság. A digitális idővonalra feltöltött kép egy egyre lejjebb csúszó és múló posztként jelenik, míg a vászonra nyomtatott kép egy igazi központja lehet az otthonnak; egy olyan tartós emlék, amelyet napi szinten lehet élvezni és megosztani, azokkal, akik a leginkább értékelik.

3. A fényképek szerkesztése egyszerű a vászonra való nyomtatáshoz

Nincs szükség semmilyen különleges képességre vagy szoftverre ahhoz, hogy a fényképeidet megszerkeszd a vászonra való nyomtatáshoz. Nyugodtan használhatod azokat a programokat, amikhez már hozzá vagy szokva. A legtöbb online fotós platform is rendelkezik egyszerű képszerkesztési funkciókkal (pl. Google+, Facebook, Instagram, stb.), valamint rengeteg applikáció és internetes alapú szolgáltatás, mint pl. Pixlr vagy Luna Pic a segítségedre lehet. A szerkesztésnél a legfontosabb szempont a kép felbontása, hogy elkerüld azt, hogy pixeles legyen a fényképed a vászonnyomaton.

4. A vászonképek nagy értéket képviselnek

A digitális fényképek vászonnyomatként tartós, hosszú ideig élvezhető művészetet jelentenek. A vászonra való nyomtatáskor használt különleges tinta mélyen behatol az anyagba, míg vakrámázással olyan keret adható hozzá, amely segít kiemelni és megvédeni a legjobb fényképeidet.

5. A vászonképeket könnyű újra előállítani

A család minden tagja szeretné majd azt a fantasztikus vászonképet a gyerekeidről! A barátok, akikkel közösen töltöttetek el egy mesés nyaralást mindannyian szeretnének egy hosszan tartó emléket birtokolni. Ha pedig igazán komolyan veszed a fényképezést és készen állsz arra, hogy értékesítsd őket, akkor egy vakrámázott vászonkép igazán alkalmas módja annak, hogy felkeltsd a vásárlók érdeklődését. A képeid vászonra való nyomtatása és vakrámázása minden egyes képednek hosszú élettartamot és egy művészi, letisztult értéket tud adni, olyat, amilyet a legjobb munkáid érdemelnek. Készen állsz, hogy belefogj?

Hozzászólás nem engedélyezett.