Képkeretek, képkeretezés, képkeretező, üveges Budapest szívében! 1075 Budapest, Síp u. 22 | Email címünk: info@kepmalom.hu

A legnépszerűbb képkeret méretek

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy melyek a legnépszerűbb keretméreteink. Először is fontos tisztázni, hogy általában hogyan működnek a méreteink. Itt egy lista minden olyan méretről, amelyet sztenderd keretméretnek tekintünk:

Tapasztalataink alapján ezek a legnépszerűbb és leginkább hasznosított méretek. Ezen méretek lefedik a fényképek, poszterek, művészi lenyomatok és sok más gyakori, mindennap látott méretek széles skáláját.

Ezek közül a legnépszerűbb méreteink a következők:

5×7

Az 5×7 képkeretek nagyon népszerűek, mert rengeteg fénykép az 5×7 méretben kerül kinyomtatásra. Az 5×7 a tökéletes méret, hogy kirakd a fotóidat az íróasztalodra a munkahelyen vagy az otthonodban, vagy, hogy egy értékes emléket adja valakinek, aki közel áll hozzád.

8×10

A 8×10 méret is egy gyakori fényképméret, de egy tökéletes keretméret is, amellyel az 5×7 képedet is ki tudod hangsúlyozni egy fehér hátlapnak köszönhetően.

8.5×11

A 8.5 x 11 képkeret egy népszerű méret iratok és oklevelek számára. Kínálatunk összeállításakor külön gondoltunk a különleges, oklevelekhez készült keretekre és a nagyon népszerű diploma keretekre is. Továbbá, az összes fa- és fémkeretünk használható iratok és oklevelek kereteztetéséhez.

11×14

A 11×14 méretű képkeretek is nagyon jól használhatók egy hátlappal a 8×10 méretű képekhez. Sok vásárlónk szereti ezt a méretet, mert ki tudják használni a keretet a hátlappal együtt vagy eltávolítják a hátlapot és 11×14 méretben meglévő fényképet kereteztetnek. A képkereteink minden változtatási lehetőséget lehetővé tesznek, amely által ki tudjuk szolgálni az igényeidet bármilyen alkalomról vagy eseményről is van szó.

16×20

Ha egy közepes méretű képkeretet keresel, akkor a 16×20 méret nagyszerű választás. A képkereteink tartalmaznak hátlapot is a 11×14 képmérethez. Ez a képkeret méret ideális arra, hogy a falad központi elemévé tedd a fényképedet vagy más keretekkel vegyítve egy kollázst alakíts ki a faladon.

24×36

A népszerűbb képkereteink közül a 24 x 36 méret a legnagyobb. 24×36 méretben jön ki a legtöbb poszter, így ha egy posztert szeretnél bekereteztetni a kollégiumi szobádba, az irodádba vagy az otthonodba, illetve ha ajándéknak szánod, akkor ez a tökéletes képkeret számodra.

 

Amikor kiválasztod a legmegfelelőbb képkeret méretet, először mindig mérd le a képedet. Mindegyik keretméretünk a belső méret alapján van kalkulálva; vagyis, ha van egy 8×10 képed és nem szeretnéd a hátlapot használni, akkor a 8×10 keretet kell megrendelned. Ha egy 11×14 képed van és akarod használni a hátlapot, fontos, hogy egy nagyobb keretméretet rendelj, amely erre alkalmas.

Most már csak az a kérdés, hogy mi is az az egyedi méretezésű keret? Mi ezalatt minden olyan méretet értünk, amely nem esik egybe a táblázatban szereplő sztenderd 32 mérettel. Gyakorlatilag bármilyen keretméretet el tudunk készíteni, amit el tudsz képzelni.

 

forrás: frameusa.com

Hozzászólás nem engedélyezett.