Képkeretek, képkeretezés, képkeretező, üveges Budapest szívében! 1075 Budapest, Síp u. 22 | Email címünk: info@kepmalom.hu

Baba- és családi fényképek készítése és keretezése

Akár úton van a kisbabád vagy már meg is született, kétségtelenül rengeteg képet szeretnél majd készíteni, és közülük nagyon sokat pedig biztonságban akarsz tartani. Ez az a pont, ahol a mi keretezési útmutatónk nagyon jól fog jönni. Bármilyen fénykép keretezése különlegesnek számít, mivel az életed egy fontos időszakát vagy pillanatát jeleníti meg. Különösen igaz ez azokra a mesés fotókra, amik az újszülött gyermekedről készülnek.

Útmutatónk nem csak az mutatja be, hogyan készítheted el a tökéletes képet, hanem azt is, hogyan gyönyörködhetsz sokáig az otthonodban megjelenített képekben.

Az újszülött fotózást nehéz jól csinálni. Rengeteg előkészítést és tervezést igényel, és gondosan át kell gondolni annak érdekében, hogy a családtagok kellőképpen össze legyen hangolva és akkor ugorjanak be, amikor a baba megfelelő pozícióba került. Fontos még, hogy a fényképeket azonnal el lehessen készíteni, amint egy új ruha került felvételre.

Találd ki a fénykép stílusát mielőtt elvégzed a beállításokat. Szeretnéd, hogy beállított legyen vagy inkább egyfajta életkép, mozgásban levés, hétköznapiság jellemezze a képet? Ha az előbbi, akkor még jobban fel kell készülnöd a tökéletes fotóra. A nem beállított képeket általában könnyebb elkészíteni, mivel nincs akkora kényszer, hogy megtervezzük a helyzetet. 

Azok a fényképek, amelyek a természetesen történő helyzeteket örökítik meg hihetetlenül édesek.

Az etetési idő például egy gyönyörű idő lehet a fényképek elkészítésére – ez azt is jelenti, hogy semmit sem kell mesterségesen megtervezni vagy a helyére irányítani.

Kellékek

Érdemes lehet a fotózáshoz néhány családbarát kiegészítőt felhasználni: pár játék, takaró, kosár, amiben a baba el tud feküdni. A kellékek használatánál kulcsfontosságú arra emlékeznünk, hogy ne vigyük túlzásba. Ha olyan segédeszközt tervezel használni a fényképen, amely valószínűsíthetően gyorsan ki fog menni a divatból, akkor nem is érdemes használni, mert túl korán megöregíti a képedet. 

Keretezés

Többrészes keretek

A családi fotózások tucatnyi nagyon szép felvételt eredményeznek, tehát adódik a kérdés, hogy mit is csinálsz velük? Ahelyett, hogy csak egy keretre támaszkodnál azért, hogy a legjobb képedet megmutasd, miért ne helyeznéd el őket mind egy többrészes keretbe és tennéd őket a nappalid büszkeségévé.

Ezüst és arany keretek

A speciális képek speciális otthont igényelnek. Egy igazán különleges kép bemutatásának egyik legszebb módja az ezüst és arany keretek használata (a helyiség stílusától függően). Egy hagyományosabb stílusú, esetleg az antik bútorokat tartalmazó otthonod van? Az aranykeretek lehetnek a jó megoldások az értékes családi fényképeid számára. Az ezüst keretek pedig sokkal jobban illenek a modernebb otthonokba.

Díszes képkeretek

A díszes keretek nagyon szép befejezést tudnak adni a családi képeidnek. Nem igazán számít az otthonod stílusa és berendezése, ezek a keretek igazán sokoldalúak és mindenféle dekorációs környezethez mennek. A kisbabádnak saját királyi megjelenése lesz, ha a fényképe egy díszes képkeretben kerül megjelenítésre. 

Előző bejegyzés:
Következő bejegyzés:

Hozzászólás nem engedélyezett.