Képkeretek, képkeretezés, képkeretező, üveges Budapest szívében! 1075 Budapest, Síp u. 22 | Email címünk: info@kepmalom.hu

Be lehet a szeretet kereteztetni?

fa képkeretkeretezés www.kepmalom.hu

A csokoládé egyből meglátszik a derekadon és a virág csak egy hétig tart, de egy ízléses képkeret az egy olyan ajándék, ami élethosszig tart. Szeretteink születésnapjára vagy egyéb különleges alkalomra adjunk nem csak egyedi, de praktikus ajándékot.

ESKÜVŐI KÉPEK

Lehet, hogy mint sok pár esetében, az esküvőtök már több mint egy évvel ezelőtt volt, de az esküvői képek még mindig a fényképésztől kapott borítékban vannak. Egyeztess a keretezési tanácsadónkkal és válaszd ki azt az egyedi képkeretet, amellyel mindenki számára büszkén meg tudod jeleníteni a szerelmeteket.

ROMANTIKUS EMLÉKEK

Bekereteztetheted kapcsolatotok egy romantikus pillanatát is. Sokféle ötletet láttunk már, így például a lánykéréskor megbontott pezsgő dugójának bekereteztetése vagy a lánynak adott első rózsa. Természetesen a hagyományosabbnak tekinthető esküvői meghívó bekereteztetése is megfontolható.  

képkeret képkeretezés www.kepmalom.hu fotó 22

EMLÉKEZETES KÖZÖS FÉNYKÉPEK

Vészesen gyorsan közeledik a nagy nap és szorít az idő? Vagy csak nincs kedved kimozdulni? Egy kinyomtatott és bekereteztetett kép rólad és a megajándékozottról mindig egy gyors és problémamentes ajándék. Küld el nekünk a képet és, hogy nagyjából mekkora képben és milyen keretstílusban gondolkodsz. Válaszként megküldjük neked az ajánlatainkat és a hozzátartozó árat. Az elkészült ajándékért, amit akár csomagolva is el tudsz vinni, csak be kell ugranod hozzánk.

SPORT RELIKVIÁK

Nincs ötleted, hogy mivel lepd meg az ünnepeltet? Fontos számára a sport? Egyedi bekeretezése egy különleges sportmeznek, jegynek vagy meccslabdának biztosan nagy örömöt fog okozni.

mez-és-képkeret-képkeretezés-www.kepmalom.hu-fotó-6-381x335

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ AJÁNDÉKOK

Amikor a gyereked egy aranyos saját készítésű ajándékkal lep meg, őrizd azt meg egy egyedileg elkészített keretben. A gyerekek csak nagyon rövid ideig maradnak kicsik, de a keretezés élethosszig tart. 

Bármilyen ünnepi alkalomról is legyen szó, kívánunk hozzá sok boldogságot.

 

Hozzászólás nem engedélyezett.