Képkeretek, képkeretezés, képkeretező, üveges Budapest szívében! 1075 Budapest, Síp u. 22 | Email címünk: info@kepmalom.hu

Képek és keretek újra keretezése: Hogyan adjunk régi kedvenceinknek új életet

Mindenkinek vannak régi kedvencei. Ez ugyanúgy igaz fényképekre és műtárgyakra, mint kényelmes kék farmerekre vagy viseltes cipőkre. Ugyanakkor, csakúgy, mint azok a kényelmes kék farmerek és a viseltes cipők, gyakran a régi kedvenceink sem néznek már ki a legjobban. Hogyan vegyük körül magunkat olyan dolgokkal, amelyeket szeretünk úgy, hogy egyszerre lépést is tudjunk tartani a változó otthoni trendekkel? Gondoljunk a keretekre.

Mindannyian tudjuk, hogy mi az a keret, de ha belegondolunk, hogy milyen egyéb módon szoktuk még használni a „keret” szót, könnyen beláthatjuk azt, hogy ahogy valami keretezve van, befolyásolja, ahogyan azt látjuk. A műtárgyunk vagy fényképeink keretének a megváltoztatása hasonló módon működik: a megfelelő keret kiválasztásával kontrollálhatjuk, hogy mi az, ami hangsúlyos a műtárgyon és azt is, ahogyan a műalkotás kapcsolatba lép a dekoráció többi aspektusaival.

Az emberek gyakran meglepődnek azon, ahogyan a keret megváltoztatása tökéletesen felfrissíti a műtárgyat. Míg néhány művészeti alkotás tükrözi a trendeket és technikákat, amelyek népszerűek voltak egy bizonyos időben, a műtárgyak igazából időtlenek. Még az olyan művészeti alkotás is, amely egy bizonyos korszakot testesít meg felhasználható gyakorlatilag bármilyen dekorációs sémában, ha az megfelelően kerül bemutatásra. A keretek segítenek a műalkotás és a szoba atmoszféráinak összekombinálásában, amelyek így újra képesek újnak és fontosnak láttatni egy olyan művészeti alkotást is, amely idejétmúltnak tűnt előtte.

Az újrakeretezés segíthet több fényképnek egy egységes vizuális csoportba való összekombinálásában is. Sok embernek vannak a családi fényképei az eredeti képkeretben. Nem minden képkeret illeszthető bele egy egységes csoportosításba. Az újrakeretezés lehetővé teszi, hogy a kereteket összehangoljuk egymással, olyan hátlapot használjunk, amely illeszkedik ahhoz a mérethez, amit szeretnénk megjeleníteni, és olyan színeket használjunk, amelyekkel ki tudunk emelni számunkra fontos részeket a fényképen. Valójában, a fényképek részeinek kiemelésére használt színes keretek igazán látványosak, amikor más régebbi színezési technológiával vagy szépia színezéssel kombinálva használjuk.

A Képmalom nyújt helyreállítási és újrakeretezési szolgáltatásokat, amelyek segítségével új életet vihetünk az időtlen kedvenceinkbe. Vedd fel még ma a kapcsolatot keretezési szakértőnkkel:

Balog Erika
Telefon: +36-30-547-3315
E-mail címünk: info@kepmalom.hu

 

Hozzászólás nem engedélyezett.