Képkeretek, képkeretezés, képkeretező, üveges Budapest szívében! 1075 Budapest, Síp u. 22 | Email címünk: info@kepmalom.hu

Miért az egyedi keretezésű képek a legjobb diplomaosztós ajándékok

A diplomaosztók idejének közeledtével gyakori dilemma, hogy milyen személyre szóló ajándékkal lehetne ezt a napot még emlékezetesebbé tenni. Mi úgy gondoljuk, hogy az egyedi keretezésű képek a legjobb és legszemélyesebb diplomaosztós ajándékok. A személyesség és a jól alakíthatóság mellett még nagy előnyük a hordozhatóságuk. A cikkben azzal kapcsolatban is osztunk meg néhány ötletet, hogy mit is érdemes az egyedileg elkészülő képkeretbe belehelyezni. 

Miért az egyedi keretezésű képek a legjobb diplomaosztós ajándékok

A diplomaosztók időszaka gyorsan közeledik és biztos már sokat gondolkodtál azon, hogy a frissdiplomásnak milyen ajándékot is adj a nagy nap alkalmából. Ünnepeld meg az elért eredményeket egy olyan egyedi képkeretezéssel rendelkező ajándékkal, amely ugyanannyira ritkaság, mint az egyetemi tapasztalatok voltak. A bekeretezett emlék nem csak nagyszerű ajándék és dekorációs elem, hanem egy remek módja annak is, hogy az elért eredményekkel büszkélkedhessen a frissdiplomás. Természetesen az egyedileg keretezett képet magával tudja vinni élete következő állomására is, legyen az egy kollégium, iroda vagy a saját otthona. 

A következőkben összefoglaljuk, hogy miért is az egyedi keretezésű képek a legjobb ajándékok a diplomaosztóra.

1. Személyes

A diploma megszerzése mindig egy érzelmileg túlfűtött időszak. Egy fontos fejezet lezárul, és egy új kezdődik, így bármilyen személyes vonással rendelkező ajándék egy nagyon figyelmes és gondoskodó gesztust jelent. Egy különleges fénykép, a diploma vagy egy műtárgy keretezése egyedi, személyre szóló ajándék, amelyet csak a frissdiplomás kap és nem egy általános, bárhol beszerezhető dolog. 

2. Egyedileg alakítható

Az egyedileg keretezett ajándék nagyon széles skálán, a megfelelő stílus és színvilág kiválasztásával alakítható a megajándékozott személyiségéhez. 

3. Hordozható

A diplomázás utáni időszak sokszor az átmenetről szól, ami gyakran költözéssel is jár, így kifejezetten praktikus egy olyan ajándékban gondolkodni, ami könnyen mozgatható. A képkeretek jellemzően ilyenek. 

A következőkben pedig néhány ötletet adunk arra, hogy mit is érdemes bekereteztetni. 

A klasszikus fénykép palástban és sapkában

A diplomaosztó hangulatát leginkább a palástban és sapkában készült fényképek adják vissza, érdemes lehet bekereteztetni azt a képet, amikor megkapja a diplomát vagy egy olyan szelfit, amit a barátokkal készítettek. 

Diploma megjelenítése

Minden diák megérdemli, hogy büszkén megjeleníthesse az egyetemi eredményeit, amelyet évek munkájával ért el. Kereteztesd be a diplomát, hogy megőrizd és megvédd ezt a nagy jelentőséggel bíró dokumentumot, miközben ezáltal egy időtlen fali dekoráció is készül. 

Paszpartuval rendelkező kép aláírása

Ha megtalálod a tökéletes fényképet, amit be szeretnél kereteztetni és szeretnél egy még inkább személyes vonást belevinni, akkor javasoljuk, hogy a keretezett kép egy nagyobb paszpartuval készüljön el. Erre aztán a család és a barátok írhatnak üzeneteket.

Fénykép az első napról

A diplomaosztó érzelmes pillanat, amihez hozzátartozik az első napról készült fénykép is, legyen az egy olyan kép, ami akkor készült, amikor először óvodába, iskolába ment vagy a kollégiumba való beköltözés pillanata. Kereteztesd be ezt a képet, hogy látszódjon, hogy milyen messzire jutott azóta és, hogy mennyire büszke vagy rá.

Hozzászólás nem engedélyezett.