Képkeretek, képkeretezés, képkeretező, üveges Budapest szívében! 1075 Budapest, Síp u. 22 | Email címünk: info@kepmalom.hu

Modern kristály csillárok, egyedi igények szerint

A kristály csillárról sokaknak az óriási méretű, klasszikus formájú antik lámpatest jut az eszébe. Az ilyen klasszikus dizájnú csillárokat még ma is sokak kedvelik, de aki a modernebb, kifinomultabb formákat és stílusokat részesíti előnyben, annak is számtalan opciója van már.

Ahogyan a divat fejlődik, a világítótestek is a legkülönfélébb formában és stílusban jelennek meg, különösen igaz ez a modern csillárokra. Ha régmúlt eleganciát vegyítjük a modern ötletekkel, az igazán különleges kristály csillárokat eredményez.

 

Melyik szobába tegyük fel a csillárokat?

Az, hogy melyik szobába tesszük fel a kristály csillárokat, nagyban befolyásolja a világítás stílusát. Sokan csak az étkezőben vagy a nappaliban tudják elképzelni a csillárokat, azonban sok más szuper hely is van az otthonunkban, ahol gyönyörű lehet egy  csodásan csillogó Swarovski kristályokkal díszített Cryst csillár.

Igazán romantikus hangulatot teremthet, az ágy fölött elhelyezett egyedi csillár a hálószobában vagy akár a fürdőszobában elhelyezett csillároktól roskadozó falikar is valódi fényűzést kelthet.

 

Mire érdemes figyelni?

A szoba stílusa:

A csillár dizájnja mennyire illeszkedik a szoba stílusához?

A szoba mérete:

Egy kis szobában elhelyezett nagy méretű kristály csillár túlzás lehet és elnyomja a helyiség összhangját, míg  egy túlságosan kicsi csillár elveszhet a térben. Mindenképpen győződjünk meg róla, hogy a csillár arányai és mérete pontosan illeszkedik az adott helyiségbe.

Fény mennyisége:

Világítsa-e meg az egész helyiséget a világítótest vagy visszafogott hangulatfényt is elegendő?

Modern csillárok, luxus környezetben

Egy budapesti lakás nappalijában elhelyezett Quadra típusú kirstály csillárok, míg a falat Waterfall Wall névre hallgató falikarok díszítik.

Budapest külvárosában lévő családi házban egyedileg gyártott Candela kristály csillárok kerültek. A hálószoban egy Waterfall csillár biztosítja a csodás világítást.

Egy gyönyörűen felújított családi házba a belsőépítész elképzelései szerint megálmodott szabályozható fényerejű mennyezeti csillárok és egyiptomi kristályokkal díszített falikarok kerültek.  

 

Hozzászólás nem engedélyezett.