Képkeretek, képkeretezés, képkeretező, üveges Budapest szívében! 1075 Budapest, Síp u. 22 | Email címünk: info@kepmalom.hu

Ötletek arra hogyan dekoráld az irodádat egyedi képkeretekkel

Az ízlésesen dekorált irodai környezet motiválóan hat és egy kiváló lehetőséget teremt a vállalkozás identitásának a vizualizálására. Az irodát nagyszerűen fel lehet dobni egyedi képkeretek alkalmazásával, amelyek akár egészen nagy falakat is le tudnak fedni. A cikkben javaslatokat teszünk különböző méretű irodák egyedi képkeretekkel való dekorálására: mit érdemes bekereteztetni és hogyan esztétikus elhelyezni a falon a képkereteket.

Ötletek arra hogyan dekoráld az irodádat egyedi képkeretekkel

 

Akármilyen beosztásban is dolgozol az irodában, vagy esetleg otthonról dolgozol, mindenki olyan környezetben szeretne dolgozni, ami megfelelően dekorált. Ez javíthatja a munkatársak motivációját arra, hogy a lehető legjobban lássák el feladataikat. Továbbá, a szépen kialakított munkakörnyezet az ügyfelek számára is vonzóvá teheti az adott szervezetet. A következőkben néhány ajánlást osztunk meg arra, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a munkahelyi térből, legyen az kicsi vagy nagy. 

 

Mit érdemes bekereteztetni? 

Amikor az a kérdés merül fel, hogy mit függesszünk ki a falra, úgy gondoljuk, hogy legelőször érdemes a már meglévő erőforrásokat átnézni, vagyis a vállalatod saját hirdetési és dizájn elemeit. A vállalati logó, plakát vagy a vállalat által használt kedvenc hirdetések kinyomtatása és bekereteztetése tökéletes módja lehet annak, hogy feldobd az irodát anélkül, hogy rengeteg időt töltenél más műtárgyak vagy fényképek beszerzésével. 

Egy másik lehetőség, hogy saját magad találod ki, állítod elő a tartalmat a falakra. Munkavállalók portréi bekeretezve a rövid életrajzukkal, fényképek a legutóbbi céges csapatépítésről vagy a kedvenc újságcikkeitek a cégről mind érdekes és személyes alternatívái lehetnek a hagyományos műtárgyaknak és fényképeknek.  

Ha inkább mégis más forrásból származó műtárgyakkal és fényképekkel szeretnéd a falakat dekorálni, ügyelj arra, hogy az egyes darabok egy közös témát kövessenek. Ez jelentheti azt, hogy vagy ugyanazt jelenítik meg, például annak a városnak egy-egy szimbolikus helyeit, ahol a cég működik, vagy színben és vizuális megjelenésben ugyanazt a stílust követik. Bekeretezett mozi poszterek és zenei albumok szintén remek módjai annak, hogy személyességet vigyél bármilyen irodai térbe.

Dekorációs tippek

Az irodák dekorálásakor nehézségként szokott megjelenni, hogy milyen módon lehet kihasználni a nagy mennyiségű szabad teret. Ez igazán ijesztő lehet, főleg ha nulláról kell elkezdeni és nem vagy benne biztos hol érdemes nekiállni. 

Először is, a nagy terek kapcsán jól működő tanács: egy nagy domináns keret, amely lefedi az egész falat (vagy legalábbis annak nagy részét) kiválasztása legyen az első számú opciód. Ez rögtön az iroda központi elemévé válik, így válassz körültekintően, hogy a többi dekorációs elemmel is menjen, és jól jellemezze a céget azok számára, akik elhaladnak előtte. 

Ha nem tudsz egy mellett igazán elköteleződni vagy több képed, műalkotásod van, amit ki szeretnél rakni, akkor azt javasoljuk, hogy vízszintesen egymás mellé vagy sávosan helyezd el őket a falon. Ezek mérete is rugalmas tud lenni, így igazán nagy tereket is ki tudsz tölteni, illetve könnyedén tudsz újabb elemeket hozzáadni később. 

Ha szeretnél kategóriákat és olyan tereket létrehozni, amelyek elkülönülnek az irodádon belül, akkor próbálj meg különböző esztétikai témákat választani minden szoba számára, például színek vagy a képeken lévő témák mentén.

Hozzászólás nem engedélyezett.